Sider

torsdag den 29. september 2011

Lidt lopper og nyt stof

Jeg har lige lidt nyt genbrug at vise frem, og så fik jeg et gavekort til Stof of Stuff i fødselsdagsgave som jeg lige fik lejlighed til at bruge, og behøver jeg at sige at gavekortet selvfølgelig ikke rakte til alle de lækre stoffer jeg havde lyst til at eje.... tror det var ligemeget hvor stort det så havde været.
Men først de "gamle ting"

Bøjle med fint strikket "tøj"

Baby sengesæt, tror ikke det er vildt gammelt, men jeg kunne ikke stå for de nuttede giraffer

Pudebetræk med de syv små dværge

Skråbånd af ældre dato og det kan man jo altid bruge

Her er så de nye sager fra Stof og Stuff 
Gult babyfløjl, og 4 forskellige mønstrede bomuldsstoffer, glæder mig til at bruge dem til noget skønt


tirsdag den 27. september 2011

Bukser og besøg udefra

Jeg har fået syet et par bukser mere til Johanna


Og den anden dag havde vi meget fint besøg udefra, jeg fik lige taget et enkelt billede, inden jeg lukkede den skønne flakse-fyr ud i mere passende omgivelser igen

mandag den 26. september 2011

Is

Vi fik hjemmelavet is i vores pandekager i går, og det var en rest fra en forholdsvis stor produktion af hjemmelavet is, som jeg lavede til min mands afslutningsfest på skolen i lørdags.
Jeg har før postet opskriften på basis cremen, men her er så lidt flere ideer til fyld. Jeg lavede 13 liter i alt i 6 forskellige varianter:

- Alm vanille (som bare er basiscremen i sig selv)
- Hindbær og lys chokolade
- Ananas, kokos og lys chokolade
- Daim
- Skildpadde
- Pebermyntechokolade

Varianterne med Daim, Skildpadde og pebermyntechokolade laves ved at hakke chokoladen og derefter blande den med iscremen, mængden må man selv afgøre, alt efter hvor intens smag man ønsker. Jeg brugte henholdsvis 3 x dobbeltdaim, 7 skildpadder, 2 x 100 gram pebermyntechokolade til en basiscreme af ½ liter piskefløde.
Hindbærisen laves ved at give 300 gram hindbær et opkog med sukker og vanille, herefter skal det køle af og moses/blendes og blandes i basiscremen, jeg hakkede 100 gram lys chokolade og kom i også.
Ananas isen er lavet på en dåse ananas som er blendet med lidt af saften, og derefter blandet i basiscremen, sammen med 1-2 dl kokosmel og 100 gram hakket lys chokolade. Hvis jeg skal lave det en anden gang, tror jeg at jeg vil doble op på ananas, for at smagen trænger lidt kraftigere igennem.



Jeg har frosset isen ned i engangsfoliebakker med et fint låg til som man kan skrive på, det fungerer helt perfekt, portionen af ½ liter fløde passer lige til to af disse bakker på 0,9 liter. 
Og som det ses på billedet er vi voksne ikke de eneste der er helt vild med isen...ahhhmenam!


søndag den 25. september 2011

Pandekager

En dejlig søndagsspise, og min mand har lavet en ordentlig stak til os i dag...





Uhmmmmmm...... og så med hjemmelavet skildpadde is

I proudly present.....

Mrs. Perkins den 1.



Som er dukket frem, som resultat af gårsdagens modtagelse fra USA 

lørdag den 24. september 2011

Hyggelig dag -

- i godt selskab. I dag har Johanna og jeg været på besøg hos en veninde og hendes skønne datter. Der er blevet leget, hygget og spist lækre sager. Vi var også en tur i Terapi Hobby, hvor jeg fik købt lidt forskellige sager til diverse projekter


Herefter gik turen til Viby Brugtvareterminal, der var mange gode sager, men prisen er lidt høj og da de har valgt, ikke at have indkøbsvogne til at fiksere små pilfingre i, blev det et rimelig kort og temmelig stressende besøg, så det blev kun til 4 fine bøjler til mig


Da Johanna og jeg kom hjem igen, havde den søde postdame været her med to pakker fra USA til mig. De indeholdt mine nye Melly and Me mønstre som jeg næsten ikke kan vente med at komme i gang med at kreere skønne dyr efter. De er købt på Etzy og jeg har glædet mig vildt meget til de ankom



fredag den 23. september 2011

Dejlig gave

Jeg har i dag fået en forsinket fødselsdagsgave af min mands søskende, og gaven er bare lige mig....
Fantastiske vintage dekobånd fra Husflid, ihh hvor er de skønne, ved næsten ikke om jeg nænner at bruge dem til noget


Pixibogs etui

Vi skal til dimition på min mands skole i dag, han er netop blevet færdig som pædagogisk assistent med et 12-tal i den afsluttende eksamen (jeg er super stolt af ham). Johanna skal også med, og da uddeling af eksamensbevis, taler og andre stillesiddende aktiviteter jo nok godt kan være en smule kedelige for en 2½ årig pige fuld af energi, har jeg købt nogle nye pixi bøger til hende, til at fordrive tiden lidt med. Jeg har så syet et pixibogs etui til at have dem i, efter denne udemærkede vejledning. Hvis jeg skal sy flere, tror jeg dog jeg lægger lidt pladevat mellem de to store stykker stof, synes etuiet er en smule slasket, men derudover er den vældig fin.


torsdag den 22. september 2011

Forklædekjole

På opfordring af Kirkesjov kommer her et par billeder af en forklædekjole jeg syede til Johanna sidste jul. Den er syet i brunt kogt uld og dekoreret med blomster og knapper. Senere lavede jeg lidt om i mønsteret og lavede en sommerversion, hvor kjolen er lukket hele vejen rundt og har bindestropper på skulderen. Men her er den oprindelige version og jeg sidder og får helt lyst til at gå i gang med lidt flere efter at have set de fine bidrag rundt omkring på diverse blogs.


onsdag den 21. september 2011

Dukkeudstyr

Inspireret fra flere bloggere har jeg syet en pusletaske af vintage stof til Johannas dukker. Der skal jo også lidt udstyr i tasken, så jeg har også syet nogle stofbleer med velcro, så hun selv kan skifte ble på dukkerne. Derudover er der nogle små klude, til at vaske dem lidt med, for det skal de naturligtvis, når de har lavet diverse ting i bleen. Der er også blevet plads til nogle små sutteflasker og en pudderdåse, som hun havde i forvejen.

Sådan ser den ud udvendigt når den er pakket sammen og klar til at tage med på tur

Der er pladevat imellem lagene, for at gøre tasken blød og lækker, og kanterne har jeg afsluttet med kantebånd

Indvendig er der frotté på midten og lommer i forskellig størrelse i siden

Indholdet i pusletasken

Bleerne har jeg syet af to lag stof, bomuld på ydersiden og fleece på indersiden, de lukkes med velcro

Og sådan ser den ud når den sidder på dukken

Johanna gik straks igang med at skifte alle dukkerne, da hun kom fra dagpleje

mandag den 19. september 2011

Barselsgave

I dag har jeg været på barselsbesøg hos min veninde, som har fået en dejlig lille datter. Gaven jeg havde med, var selvfølgelig hjemmelavet.


Baby-lappe-tæppe med en god blanding af nye og vintage stoffer

Bagsiden er pink fleece

Baby-kramme-føle ugle

Suttekæder

søndag den 18. september 2011

Sidste bidrag

Så er det sidste farve i udfordringen og dette er nok den sværeste at finde hos os, selvom det er en skøn farve, så det er ikke med vilje. Lidt har jeg dog fundet.

Detaljer i retrostof

Perler

Lille fad

Dåse

Min skønne datter

Retro køkkenvægt som har hængt i min mormors køkken

Små plastikfisk

Det har været sjovt at være med i farvelegen, håber også andre har nydt billederne en lille smule
God søndag aften!

Lidt bagefter

Jeg var til 50 års jubilæum på mit gamle gymnasium - Grenå Gymnasium - i går hele dagen og aftenen så jeg er lige kommet en dag bagud i farveudfordringen men her kommer så gårsdagens bidrag - brun. Og så må dagens orange farve, lige komme lidt senere i dag, har ikke lige der største overskud, men mon ikke jeg når det inden dagen er omme.
Her er de brune bidrag:

Skønne bambier

Hørfro og valnødder

En lille ugle

Retro termometer

Retro stof

Erik Kold

Skøn gammel kuffert

Johannas skønne dukke
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...