Sider

mandag den 31. oktober 2011

En lille shop

Når der kommer nyt ind på der også på et tidspunkt komme noget ud så jeg ikke går helt fallit, så nu har jeg prøvet at samle det stof og de syede ting og sager jeg har til salg, på en ny side der hedder Shop Skynd dig ind og se om der er noget for dig. Jeg lægger løbende nyt ind efterhånden som det kommer





Jeg har fået en award

Jeg har sørme fået min første award og jeg er meget beæret over at modtage den. Awarden kommer fra denne blogger som laver en masse skønne krea ting, Tak for den!

Reglerne for modtagelsen af awarden er:
- Takke og linke tilbage til den person, der tildelte mig awarden.
- Give den videre til 8 andre bloggere, som jeg har opdaget for nyligt
- Fortælle 8 ting om mig selv:

Jeg vil meget gerne fortælle 8 ting om mig selv, men jeg vælger at være en party stopper, og lader være med at sende den videre, ikke fordi jeg ikke synes der er nogen der fortjener den, snarere tværtimod, men jeg er ret ny i blogverdenen og har jo således opdaget en hel masse skønne blogs for nylig. Derudover har disse awards floreret rundt i blogland i lang tid, så der er efterhånden rigtig mange der har fortalt om dem selv osv. Håber jeg er tilgivet!?

1. Jeg er blevet afhængig af blogland (ligesom rigtig mange andre vist også er)

2. Jeg er mor til den skønneste datter på 2½ år

3. Jeg drømmer om at starte mit eget hundetræningscenter op og forhåbentlig er den drøm ikke alt for langt væk

4. Jeg er B-menneske, går sent i seng og hader at komme tidligt op, hvilket jo ikke harmonerer ret godt med mor-rollen

5. Jeg har opdrættet rotter til kæledyr i en del år førhen, havde omkring 70 tamrotter da der var flest.

6. Jeg er uddanet jordbrugsteknolog, men har aldrig brugt min uddannelse direkte

7. Jeg har to skønne brødre

8. Jeg har været 9 fantastiske måneder i Australien efter min gymnasietid

søndag den 30. oktober 2011

De efterladte....og Smølf

De to præmier der blev valgt i min Give Away, er godt på vej til deres nye ejere, men der er jo så en pildskadde og et pixi etui "til overs"
Tally kan blive din for 200 kr + porto (21 eller 25 kr) og Pixibogsetuiet kan blive dit for 100 kr + porto (6 eller 8 kr)



Jeg har også fået noget lækkert nyt på stofhylden her i weekenden


Materialer til skønne smølfepuder, der er rigeligt til både mig selv og andre, så hvis du kunne tænke dig at sy din egen smølfepude af enten Cowgirl Smølfine eller Cowboy Smølf, så kan du erhverve dig en side for 75 kr + porto, du kan vælge at nøjes med smølfemotiv på den ene side, eller købe to sider og have smølf på begge sider af din pude (der er ikke prikker på stoffet, det er min voksdug der skinner igennem)


Retro sengetøj i form af dynebetræk, her er der også rigeligt til mig, så jeg sælger den ene side af dynebetrækket og halvdelen af denne (altså 1/4 dynebetræk) koster 60 kr + porto

fredag den 28. oktober 2011

Messe og ny symaskine

Jeg var en tur i Fredericia i dag på "Kreative Dage" messen, der var masser af lækre ting, men hold da op der var mange mennesker... det var rigtig svært at komme til at kigge ordentligt på noget, så det blev faktisk en billig fornøjelse for mig, og det er jo selvfølgelig meget fint. Jeg fik kun købt en rullekniv til at skære stof med og ekstra blade, så det må jo siges at være ret beskedent.
Til gengæld har jeg også købt mig en ny symaskine i dag, og den glæder jeg mig godt nok til at få taget i brug, og slippe for at skændes med den gamle gentagne gange ved hvert projekt. Nu skulle det gerne blive let som en leg at sy for fremtiden, så det kommer i nok til at se og høre mere til snarest. I morgen står den på besøg hos min mor og hun vil gerne beholde Johanna til søndag så vi får en kæreste dag fra lørdag til søndag aften, skønt!
God weekend til jer alle!!!  

onsdag den 26. oktober 2011

Stofpakker

Jeg har fået lidt forskelligt stof med posten de sidste dage. De kommer blandt andet fra en bytning jeg har lavet med Rikke og et køb jeg har lavet hos Line og derudover lidt køb forskellige steder i verden.






mandag den 24. oktober 2011

Fra Svigeforældrenes gemmer

Har jeg fået lidt fine sager med mig hjem.
En hel del af Aluminia stellet "Sonja", et lille Björn Wiinblad askebæger og et skønt turkis fad som også lige er min farve



søndag den 23. oktober 2011

Vindere af min Give Away

Så er tiden kommet til at offentliggøre de heldige vindere af min Give Away, der var hele 106 lodder i puljen denne gang, og jeg har igen brugt Random til at trække vinderne.

Vinder af enten Tally eller Trip er Mysticia som har bloggen Den kreative gartner Du må meget gerne lige sende mig en mail med din adresse og hvilken skildpadde du ønsker dig

Vinder af et af de to Pixi bogs etuier er Dorthe som har bloggen Rumpetski Du må ligeledes meget gerne sende mig en mail med adresse, og om du er til det gule eller blå etui.

Stort tillykke til de to vindere og tak til alle jer der gad at lege med!
De to "efterladte" præmier bliver sat til salg, så hold øje med bloggen når de to vindere har valgt, hvis du er interesseret.

lørdag den 22. oktober 2011

Julemanden...

Var hvad min datter døbte vores kvindelige postbud der kom i dag og bankede på døren...
Jeg har jo været så heldig at vinde hele 2 give aways i den seneste tid (de første jeg nogensinde har vundet) og de dukkede begge op i dag.
Først var der en skøn pakke med stof, øreringe, og en broche fra Rikke der har bloggen Smillas Mor hun har været så sød at proppe en del ekstra stykker stof i pakken, så det er jeg rigtig glad for



Men det er jo ikke det eneste, jeg var også heldig hos Susi, der har bloggen Velkommen til indretning med farver, og vinde et dejligt gavekort til 2 x brunch en søndag formiddag, så jeg tror min mand og jeg skal se, om vi kan få parkeret datteren et eller andet sted, mens vi selv tager afsted på lidt "kæreste-tid"


Skønne præmier som jeg er vildt glad for, Blogland er nu et dejligt sted!

fredag den 21. oktober 2011

Du kan nå det endnu...

Hvis ikke du har tilmeldt dig min Give Away endnu, kan du stadig nå det.
Jeg trækker de to heldige vindere på søndag

torsdag den 20. oktober 2011

Bukser til salg

Jeg syede et par posebukser i går som egentlig skulle være til Johanna, jeg ville sy dem lidt større end forrige kollektion, men de blev altså lige lidt for meget for store, og måske også lige en tand for drengede efter min smag alligevel, så nu kommer de til salg hvis nogen skulle være interesseret. De er i hvert fald str. 3 år og er syet i babyfløjl med ribkanter og store lommer. Pris 200 kr + porto (21 kr)


onsdag den 19. oktober 2011

Puder

Nu er de nået frem til modtageren så nu kan de godt blive vist frem herinde.
Min kusine, som jeg desværre snakker alt for lidt med, fandt ved et tilfælde min blog da jeg havde min forrige give away (den med rævepuden) igang. Hun var meget begejstret for puden, men da den jo var udloddet til give away, kunne hun jo ikke få lige netop den pude. Jeg lovede så at sy en anden til hende. Som sagt så gjort, dog lavede jeg to til hende når jeg nu var igang, og de er nu landet i hendes sofa.


mandag den 17. oktober 2011

En træt men heldig kartoffel

Det er hvad jeg er.... jeg har vundet ikke mindre end to give aways de sidste par dage så det er jo helt vildt. Jeg skal nok vise dem frem når de når frem til mig, glæder mig meget til at modtage de lækre sager.
Der har ikke været så meget aktivitet her i dag, min lille Johanna skat har været lidt syg og har hostet meget i nat, derfor har vi alle været trætte i dag og har ikke haft det store energioverskud.
Jeg har dog også fået sendt to pakker afsted, én som er en bytter og én som er en gave, også mere om det senere.


søndag den 16. oktober 2011

Bamsekjole

Jeg har fået fat i noget (mere) vintage Bamse og Kylling stof, som efter inspiration fra Mia er blevet til denne kjole til Johanna, hun har haft den på til svendegilde i dag og den er rigtig fin til hende.
Jeg havde i forvejen et junior sengesæt i samme stof, men jeg kan ikke nænne at klippe i det, så Johanna bruger det i hendes seng, men så er det jo godt det kan lade sig gøre at finde mere af det så der også kan blive andre ting ud af det.


Jeg fik samtidig lejlighed til at afprøve mit nye værktøj til at lave stofbetrukne knapper og de blev rigtig fine

lørdag den 15. oktober 2011

Hønsesalat

Jeg har lavet hjemmelavet hønsesalat nogle gange efterhånden, og jeg vil gerne dele opskriften med jer, for det smager bare helt fantastisk.
Jeg har den originale opskrift herfra, men jeg har ændret lidt i den da jeg f.eks ikke kan lide bladselleri, så her kommer min variation:

Hønsesalat til 4-5 personer

4-5 kyllingebryster (ferske eller optøede frosne)
Boullion terning til kogevandet
4 dl creme fraise
4 spsk mayonaise (rigtig mayonaise fra glas eller pose)
4 spsk sennep
2 dl cornichoner (små syltede drueagurker)
saft af ½ citron
1 rødløg eller tilsvarende mængde forårsløg skåret i små tern
250 gram friske champignon skåret i skiver
salt og peber 

Tilbehør:
Sandwichbrød (ristet) eller rugbrød efter smag
Ristet bacon eller parmaskinke
Rødløg
Tomat
Avocado
Radiser
Salatblade

Kog kyllingebrysterne i vand med boullion. køl dem af og skær dem i tern.
Skær cornichoner, rødløg/forårsløg og champignon ud.
Bland creme fraise, mayonaise, sennep og citronsaft sammen, og smag til med salt og peber, vend derefter fyldet i.
Serveres på brød med salat under og diverse tilbehør ovenpå.



torsdag den 13. oktober 2011

Børnestof

Vil lige vise min foreløbige børnestof samling frem, den består både af nyere og ældre stykker stof, og måske ligger der noget i gemmerne jeg ikke lige har fået med denne gang, men så kommer det nok frem i lyset en anden dag.

















Det kunne sagtens være at jeg ville bytte eller sælge lidt af noget af det, hvis der skulle være interesse for det

mandag den 10. oktober 2011

Give Away


Jeg er jo nået op på 50 fantastiske læsere, og som jeg luftede lidt, da det skete, kommer her min anden Give Away. Jeg trækker to vindere denne gang, og præmien henvender sig nok mest til personer med små børn, enten egne eller i familien/vennekredsen, og jeg har lavet en pige og drenge variant af begge præmier:
1. præmien er frit valg mellem Tally eller Tripp som er endnu en variant af mine Melly and Me-mønstre.
2. præmien er frit valg mellem Pixibogs-etui 1 eller 2 som er lavet med små broderier på forsiden. Pige varianten er ene nyt stof, drengevarianten er vintage stof.

Reglerne er som følger:

1 lod for kommentar
1 lod for fast læser
1 lod for link eller indlæg på egen blog (lån gerne billede)

Der er således mulighed for at deltage med 3 lodder i udtrækningen af de to præmier. De varianter der ikke bliver valgt kommer til salg efterfølgende. Jeg udtrækker vinderne den 23. oktober






Vinderne er fundet se her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...