Sider

lørdag den 29. september 2012

Neutrale bukser med sløjfer og to små dukkefrøkener

Vi skranter lidt herhjemme i disse dage, Johanna er forkølet og har vist smittet mig en smule også, så i nat blev det ikke til meget søvn. Faren er på herre-kano-tur hele weekenden så vi to tøser hygger os mest i sofaen med film lånt på biblioteket osv. I morgen skal jeg dog på hundetræner kursus hele dagen og Johanna skal være hos mormor imens. De kan fint hygge sig, også selvom der er en forkølelse der driller, men jeg kunne dog godt tænke mig lidt mere søvn i nat, så jeg får mest muligt ud af dagen i morgen.
 
Nå men jeg har trods alt også fået en smule tid ved symaskinen i dag alligevel, og jeg har syet et par bukser i mælkedrengestrib og grå rib, jeg synes det er rart nogle gange, at have noget neutralt til de spraglede bluser osv, men jeg kunne nu ikke lade være med at putte en lille sløjfe på begge ben, så de blev en smule mere tøsede. Jeg er godt tilfreds med resultatet.

Direkte tyvstjålet og kopieret fra Jeanetts ide er disse to små pigebørn også blevet til, de er fra nyt stof købt i Stof og Stil. Klippet ud og syet rundt med et stykke ensfarvet lærred på bagsiden og så fyldt ud, vupti så har man de fineste små piger som jeg tror Johanna bliver glad for. Der er flere piger på vej fra stoffet, men de her var hvad det blev til i dag
 



 

tirsdag den 25. september 2012

Gule bukser og så lidt overspringshandlinger....

Er par bukser mere er blevet færdige i weekenden, de her er lige lidt smallere end resten. Det gule stykke babyfløjl var ikke helt bredt nok så de måtte lige gøres lidt smallere, men det gør ikke så meget for stilen og effekten er der stadig. Lommerne er med Graziela tog.
Og nu holder jeg lige en lille pause fra bukserne, der skal stadig syes flere og jeg genoptager tjansen igen snarest, men har lige lyst til at lave lidt andet også.
 
I går fik jeg brugt noget af det smukke blomstrede vintage stof til et nyt sengesæt til Johannas junior dyne og pude, jeg har syet dynebetrækket i tre brede baner for at man rigtig kan se det fine print. Mens puden er med patchwork i små firkanter.
 
I dag har jeg så kastet mig over et projekt jeg har haft i tankerne længe, en vest i gul isoli med hvide striber, mønsteret er fra et Ottobre blad, dog er lommerne anderledes, dem tegnede jeg af fra en af Johannas hættetrøjer.
Jeg har pimpet lommerne med neon pink strygestof og så er der sat neon pink lynlås i fra BettyP. Vesten er foret med dejlig blød bomuld.
Der er et par små skævheder hist og pist og lynlåsen drillede en lille smule, men det er absolut ikke sidste vest jeg laver af denne slags og så tænker jeg at jeg kan få styr på de par småfejl.
 
Og her følger billedspam af det hele....
 







 
 
 

lørdag den 22. september 2012

Flere færdige bukser

To par bukser mere fra bunken er syet færdige.
De er stadig efter Minikrea's fine ballonbukse mønster. Syet i babyfløjl og med foer i både bukser og lommer.
 
Brændt orange med de tyske vintage fugle og brun rib og piping
 


Meget lys mintgrøn, med det skønne blomstrede vintage stof i en lidt sjælden variant, og piftet op med neon koral piping
 

 
Og så har jeg fået mig et overblik og lagt lidt af de her skønheder i min Etsy shop, jeg har valgt at lave lidt større stykker end normalt, for jeg synes nogen gange en fat quarter er lidt for lidt
 


 

torsdag den 20. september 2012

Lidt nyt fra det store udland...

England og USA har været leveringsdygtige til mig her den seneste tid, dynebetræk, pudebetræk og lagner er det blevet til.

Lagner, pude og dynebetræk.
Jeg har faktisk været så heldig at finde den pink version i et dobbeltdyne betræk, vi bruger dobbeltdyne herhjemme og det er altså ikke let at finde retro/vintage betræk i den størrelse så det er da bare vildt skønt at finde et i et af de absolutte yndlingsprint.

To pudebetræk i lækre farver

Flat sheet med de amerikanske smølfer, jeg var ved at løbe tør for denne variant.

Flat sheet med Bambi, ligeledes var lageret ved at være tømt for den søde Bambi.
 
Noget af de forskellige stoffer kommer måske til salg på et tidspunkt i mindre stykker på Etsy Shoppen, men jeg skal lige have gennemtænkt hvad jeg kan undvære (ikke noget af det siger mit samlerhjerte, meeeen man kan jo også godt dele lidt ind imellem;-))
Der ligger faktisk allerede et par stykker med smølferne derinde bare lige til orientering

onsdag den 19. september 2012

Nederdel og bukser

De sidste par dages produktion:
En nederdel i grønlige nuancer og så kunne jeg ikke lige lade være med at tilføje et pift af neon med mit nye neon pink skråbånd købt hos BettyP selvfølgelig.
Nederdelen er som udgangspunkt til min egen datter, men sidder du nu derude og bare eje den så sig til, så kan det nemlig godt lade sig gøre....
 


Og de her bukser er jeg overordentlig tilfreds med, de er syet efter MiniKrea ballonbuksemønster og er i orange babyfløjl med lommer af Dekoplus stof, kanterne på lommer har lige fået en gang neon orange. Johanna bliver så stangsmart i dem, og de er altså ikke til salg ligemeget hvor meget der måtte være nogen der bare eje dem ;-)
 



Og hun mangler altså stadig en del flere bukser, så jeg har lagt lidt frem til at starte på.....
 
 
 
 

mandag den 17. september 2012

Indkøbsnet

Min mor har for meget lang tid siden "bestilt" et indkøbsnet, og nu er det ønske så langt om længe blevet indfriet.
Sort/hvid med sølvfarvet strygestof A (hendes forbogstav), lyserødt foer og skjulte sømme. Jeg har lavet pyntestikninger i neon pink for at få en smule farve på. Jeg skal have syet et mere til hende med voksdug i som foer, ligesom i mine frugtposer.
 


 

torsdag den 13. september 2012

Vundet Give Away

Jeg har været heldig (eller min datter har måske været mere heldig, i hvert fald har hun ejer fornemmelser) og har vundet en Give Away hos Siris Univers Bog og cd med Sigurds ABC, en masse gode sange med de forskellige bogstaver og så bogen der illustrer det sangene handler om, Johanna er mægtig glad for den.
Kig ind hos Siri, hun har en rigtig fin blog som af uvisse grunde ikke er blevet opdaget af ret mange
 
 

mandag den 10. september 2012

Frugtposer og nye sko

Johanna havde ikke helt nok frugtposer til børnehave-brug, eller også er jeg for langsom til at få dem vasket.... i hvert fald har jeg nu syet lidt flere til hende og jeg har nu efterhånden luret det helt rigtig koncept til at sy dem smartest muligt, de er foret med voksdug så de kan holde til bløde bananer eller andet lettere trykket frugt osv uden at blive ulækre udenpå.
Tror jeg vil sy lidt flere til hende endnu eller evt lidt til salg, nu hvor teknikken er på plads er det jo ærgeligt at stoppe igen med det samme ;-)
 






Den anden dag fandt jeg også nogle nye vintersko til prinsessen, de er fra Warp og har lækkert blødt foer og er lette at tage af og på selv



 

søndag den 9. september 2012

Vinderen er fundet

Efter en dejlig fødselsdag med godt vejr, gæster, jordbærtærter og pulled pork og selvfølgelig skønne gaver som nok lige bliver flashet senere.
Er det nu tid til at finde en vinder af min Give Away - sky, tak til alle der har deltaget og velkommen til de nye læsere. Vinderen af skyen er kvinden bag denne fine blog send mig din adresse så jeg kan sende lidt regnvejr din vej (på den gode måde;-))
 
 

lørdag den 8. september 2012

Reminder

Husk at kigge ind i min Etsy Shop og se om der er noget der frister og brug koden BLOG20 så får du 20 % i rabat på alle varerene, koden skal skrives ind i "add coupon code" inden i går til betaling.

Hvis du ikke har deltaget i min Give Away er det også ved at være sidste udkald, jeg trækker en vinder i morgen aften
 
 
 
 

mandag den 3. september 2012

I det gavmilde hjørne

I anledning af at jeg snart har fødselsdag og fordi jeg trænger til at få ryddet lidt ud ;-) holder jeg et lille udsalg i min Etsy shop. Til og med på søndag (hvor det er min fødselsdag) kan i læsere på bloggen få 20% på alt i shoppen. I skal bruge kupon koden BLOG20 som skal indtastes i feltet "coupon codes" inden i tjekker ud af indkøbskurven
 
 

Ny omgang strygestof

Jeg har fået noget mere strygestof hjem så nu er der fyldt lidt op på siden
 


 
 

søndag den 2. september 2012

Ballonbukser

Jeg har købt et nyt buksemønster. Minikreas ballonbukser og det er købt hos BettyP, og hvor er det bare en lækker model.
Jeg har syet tre par allerede, alle med foer og den helt rigtige ballon-effekt.
Det første par i lilla bomuld  med prikker og pimpet op med en neonkoral stribe i siden.
Næste par i vintage stof uden andre dikkedarer da jeg synes det er skønt i sig selv.
Og sidste par i denne pulje i lyseblå babyfløjl, med vintage Bambi lommer med neon pink piping.
 



 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...