Sider

tirsdag den 30. oktober 2012

Min bytte del

Jeg har modtaget de fineste pudebetræk fra Lisbeth som jeg har lavet en bytter med, jeg skal bare lige have fat i nogle puder til at komme indeni så de kan komme til at pynte i sofaen.
Lisbeth har været så sød at sende et lækkert stykke Graziela stof med også. Dejligt med sådan nogle bytte-bytte-købmand arrangementer.
 
 

mandag den 29. oktober 2012

Mumi bukser vol. 1

Jeg har fundet frem til at lave 3 par bukser med Mumi lommer, det første par er syet i lyserødt babyfløjl med rib i taljen og foer og lommerne er af blåt vintage mumi stof. Mønsteret er Minikrea's ballonbukser
 

 

tirsdag den 23. oktober 2012

En bytte-væk-vest

Den er modtaget og godkendt hos ejermanden så derfor kan jeg godt vise den frem på bloggen nu.
Lisbeth ville gerne have en af mine veste til sin datter og da jeg er vild med hendes trekants patchwork puder lavede vi lige en rask lille bytter.
Vesten som jeg har kreeret er her og jeg glæder mig til at modtage de skønne puder fra Lisbeth og i skal nok få dem at se når de lander.


 
Vesten er syet i let isoli og er foret med bomuld, kanterne er i rib og så er der pyntet med strygestof kløvere på lommerne

mandag den 22. oktober 2012

Cirkus-dims

I Johannas børnehave er de lige startet op på et tema omkring cirkus og om 2 uger er alle os forældre inviteret til cirkus forestilling.
Jeg har lavet lidt dims, til oppyntning eller udklædning eller hvad de nu ellers finder på at bruge det til.
Pompomer i to forskellige størrelser og sløjfer eller butterflies i forskellige cirkus agtige stoffer.
 

 
 
 
 

søndag den 21. oktober 2012

Større lun vest

I lidt større målestok end sidst har jeg nu fået konstrueret et mønster og syet en vest til mig selv i kogt uld. Jeg har sat foer i denne gang, for jeg er helt hysterisk med tøj der kradser så der er absolut ikke noget uld der skal røre min hud, men det må gerne varme her i den kolde tid.



mandag den 15. oktober 2012

To små lune veste

Jeg har købt noget kogt uld og har syet et par veste til Johanna. Jeg synes det er vildt lækkert med det blomstrede skråbånd til både den lysegrå og den mørkegrå uld.
Jeg har planer om at lave et mønster i min størrelse også, så vi kan få matchende mor-datter veste, jeg elsker nemlig også en lun vest her i efteråret og vinteren
 



 
Både uld og skråbånd er købt i Stof2000 og jeg har bestrukket knapper i samme stof

søndag den 7. oktober 2012

Stjernedrys

Fine stjernestickers i alle mulige farver, købt på ebay
Update: link til sælger på ebay her
 
 

lørdag den 6. oktober 2012

Vest

Jeg har syet en vest mere efter mønsteret fra Ottobre, som jeg har brugt en gang før. Denne gang er vesten syet i lækkert jersey købt hos Malika og Rosa, og den er som sidst foret med blødt bomuld.
 

 

torsdag den 4. oktober 2012

Græskartid

Vi går absolut ikke op i Halloween her i huset, men i år trak de her store græskar altså i mig og Johanna var også vældig opsat på, at vi skulle have det. Så i går købte vi et stort græskar og fik det udhulet og udskåret. Johanna stod for at hive alt indmaden ud med hænderne, det synes hun var det letteste og så måtte jeg godt gøre resten, under opsyn af hende.
Her er så det færdige resultat, og i dag har vi altså købt et graskær mere som kan gøre det første selskab, når vi lige får tiden til det.
 
Her i dagslys
 
 
 Og her som det tager sig bedst ud i mørket
 
 

onsdag den 3. oktober 2012

Mere om dukke-frøkenerne

Jeg har nu lavet alle de forskellige små dukkefrøkener færdige som var på det stykke stof jeg har købt, og som jeg begyndte på for et par dage siden. Ideen med de søde dukker har jeg fået hos Jeanett.
9 små dukker er det blevet til og jeg tænkte så lidt på at de skulle have en taske så Johanna kunne bære dem alle på én gang med sig rundt, den idé legede jeg lidt videre med og kom så på en kombineret taske og seng til dem alle 9, og det har de så fået.
 
Der er en lille soveplads til hver med påsyet pude. Jeg har pyntet lidt på puden og dynen med lidt blonde. Når dukkerne ligger på deres plads kan hele herligheden rulles sammen og lukkes med to elastikker rundt om et par knapper, og så kan de ellers transporteres rundt som en lille taske.
 
Johanna er hjemme fra børnehaven igen i dag, da hun stadig hoster og er forkølet, så den står på nattøj og morgenhår hele dagen, dog har vi været ude, men det er jo så smart med den her årstid, der kommer regntøjet bare uden på hvilket som helst outfit. Og hun har så lige pimpet det hele lidt op med en prinsessekrone lidt på skrå og en stor plastik fingerring, hyggeligt.









mandag den 1. oktober 2012

Oh Sonny Boy

Jeg har brugt lidt af mine fødselsdagspenge på at købe mig en Sonny Angel. Jeg havde svært ved at vælge hvilken det skulle være, så jeg valgte at købe en random, det eneste jeg vidste var at den er fra Animal 3 serien, den kom med posten den anden dag, og det var jo spændende at åbne den. En fin sort/hvid fransk bulldog blev det til, og det passer jo ganske godt med noget hunderelateret til mig. Den står nu på spisebordet sammen med en anden fødselsdagsgave, den gule lysestage fra Kähler.
Han er da sød og får måske nok nogle flere venner på et tidspunkt, Johanna har også meget svært ved at lade ham stå der og bare kigge, så det kan være hun selv skal have et par stykker også.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...