Strygestof sælges

Strygestof er egentlig ikke stof, men en tynd, elastisk gummiagtig folie som bruges til tryk på tøj. Det kommer i ark (20x25 cm) hvor man selv kan klippe de motiver ud man ønsker at stryge på sit tøj.
Tøjet med strygestof på kan vaskes på op til 60 grader med vrangen ud for længere holdbarhed.
Du kan se her hvad jeg har brugt det til indtil videre.

Vejledning:
Tag dit ark strygestof og læg det med den skinnende side opad, tegn og klip dit ønskede motiv ud. placer motivet (stadig med den skinnende side opad) på det stykke stof (både bomuld og polyester) du vil stryge det på. Det er en god ide at vaske stoffet først så det ikke krymper efterfølgende med bulet stygestof til følge da dette ikke krymper.
Indstil strygejernet på bomuld/middel varme. Læg et stykke bagebapir imellem strygestoffet og strygejernet og pres strygejernet på i ca 15-20 sek. Løft og se efter om hjørner osv sidder godt fast, hvis ikke stryges der lidt mere. Stryg hellere for lidt end for meget, bliver det for varmt smelter strygestoffet ned i tøjet. Fjern herefter forsigtigt den klare plastik folie som sidder øvert på strygestoffet, stryg gerne 5-6 sek på bagsiden af tøjet for at fæstne motivet yderligere, og nu har du dit færdige motiv på dit stof/tøj.
Lav gerne en lille prøve først med en smule af det afklippede strygestof så du ved hvor meget dit strygejern varmer osv.

Jeg sælger strygestof enkeltvis i ark og du bestemmer selv hvor mange du vil købe
Pris: 25 kr pr ark
dertil kommer porto (jeg sender som b-post med mindre du har lyst til at betale ekstra for alm. så kan det selvfølgelig også lade sig gøre)
Send en mail hvis du vil bestille noget strygestof bach.sine@gmail.com

Status opdateret 19/4

Status: Udsolgt


Status: Udsolgt


Status: Udsolgt


Status: 2 ark


Status: 3 ark


Status: 1 ark


Status: Udsolgt


Status: Udsolgt


Status: 3 ark


Status: Udsolgt


Status: Udsolgt


Status: UdsolgtStatus: Udsolgt


Status: 1 ark
Status: Udsolgt
Status: Udsolgt
Status: 2 ark
Status: Udsolgt
Status: UdsolgtStatus: Udsolgt
Status: Udsolgt
Status: Udsolgt
Status: Udsolgt
Status: UdsolgtRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...