Sider

onsdag den 3. oktober 2012

Mere om dukke-frøkenerne

Jeg har nu lavet alle de forskellige små dukkefrøkener færdige som var på det stykke stof jeg har købt, og som jeg begyndte på for et par dage siden. Ideen med de søde dukker har jeg fået hos Jeanett.
9 små dukker er det blevet til og jeg tænkte så lidt på at de skulle have en taske så Johanna kunne bære dem alle på én gang med sig rundt, den idé legede jeg lidt videre med og kom så på en kombineret taske og seng til dem alle 9, og det har de så fået.
 
Der er en lille soveplads til hver med påsyet pude. Jeg har pyntet lidt på puden og dynen med lidt blonde. Når dukkerne ligger på deres plads kan hele herligheden rulles sammen og lukkes med to elastikker rundt om et par knapper, og så kan de ellers transporteres rundt som en lille taske.
 
Johanna er hjemme fra børnehaven igen i dag, da hun stadig hoster og er forkølet, så den står på nattøj og morgenhår hele dagen, dog har vi været ude, men det er jo så smart med den her årstid, der kommer regntøjet bare uden på hvilket som helst outfit. Og hun har så lige pimpet det hele lidt op med en prinsessekrone lidt på skrå og en stor plastik fingerring, hyggeligt.

6 kommentarer:

 1. Nej hvor fint Sine - Det var da en vildt god ide!

  SvarSlet
 2. Dukkerne har jeg set. De er skønne, men sikke en herlig ide med sovetasken :)

  SvarSlet
 3. Sikke en sød ide med hver deres transportable seng:)

  SvarSlet
 4. Nej, hvor er det fint med tasken - sikke en god ide! Jeg har også købt stoffet for at lave de fine frøkener - så det er super fedt med mere inspiration :)
  Tak for det :)

  Kh. Betine

  SvarSlet
 5. Helt fantastisk :D
  Nøj hvor ville jeg ønske at jeg havde en lille pige... Som en undskyldning for at lave sådan nogle dukker

  SvarSlet
 6. Enig med de øvrige! De dukker er bare vildt fine - og tasken er da genial!!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...