Sider

mandag den 31. december 2012

Godt nytår

Håber i alle får en skøn og dejlig aften, her har en af os været klar til gæster hele dagen.... Det er svært at vente når man er 3½ år og der kommer jævnaldrende børn på besøg til nytårsaften.
Vi ses i 2013...
 
 

fredag den 28. december 2012

Under the sea....

Endnu en kjole som jeg har brugt lidt tid på i juledagene.
Spencer syet i koralrevs-stof som jeg har købt på Etsy og neon gult prikket stof fra Panduro Hobby
 

 

onsdag den 26. december 2012

Glædelig jul

Har jo slet ikke fået ønsket jer skønne læsere en glædelig jul, men det kan vist nåes endnu......
Vi har været afsted hos både svigerfamilie og familie og holde jul, men i dag stod den på oprydning og hygge herhjemme.
Vi er blevet vældig begavede her i julen, men jeg har ikke fået taget billeder af noget endnu, til gengæld har jeg taget billeder af Johannas julekjole som jeg fik syet. Det er endnu en 50´er kjole og hun er vild med modellen så der er endnu én på vej til nytårsaften.
 

 

torsdag den 20. december 2012

Julenederdel

To gamle juleduge har måttet afgive lidt stof til denne jule nederdel som Johanna skal have på til sidste dag i børnehaven i morgen. De bliver ganske få børn og vi har derfor aftalt at hun også får lov at tage nogle af de ultra pyntede kager med derhen så de kan hygge sig lidt med dem.
Hun skal kun have en kort dag derhenne og jeg tror det bliver hyggeligt når der ikke er så mange børn, så er der lidt mere ro på og hygge.
 
 

tirsdag den 18. december 2012

Lidt juleri....

Er der da her i huset, men det er udelukkende for Johannas skyld, jeg gider bare ikke rigtig julepynt osv i år så Johanna har lavet nisselandskab og så har vi et kalenderlys og hendes nissesok jeg lavede sidste år, som nissen kommer en gave i hver dag, og det er så vist det det bliver til denne jul. 
I dag har vi brugt det meste af dagen på at bage figur julekager og derefter pyntet nogle af dem med masser af glimmer og krymmel osv, et rigtig hyggeligt mor-datter projekt mens faren er til juleafslutning på arbejdet.





mandag den 17. december 2012

50er kjole

Jeg har haft et gammelt 50er kjole mønster liggende i en evighed og Johanna har meget længe snakket om en kjole med rigtig meget sving i, men alligevel var det først da jeg endnu en fin 50er kjole hos Laralil at jeg endelig fik det sidste skub igang med projektet.
Jeg har nu syet en prøveversion eller hvad man skal kalde det for lige at prøve mønsteret af. Jeg havde et stykke stof liggende som kommer fra min mors gemmer og det fik lov at agere "prøveklud" Det gik uden de store vanskeligheder og Johanna er vildt begejstret og den sidder helt perfekt på hende, så nu kan jeg godt få kreeret et par stykker mere i det helt rigtige stof osv.







onsdag den 12. december 2012

3 små engle

To nye Sonny Angels er flyttet ind, Johanna har fået lov at vælge en til sig selv og det blev den med tomaten, hun mener dog det er et jordbær, men det er jo en mindre detalje. Papegøjen valgte jeg og nu står de to nye sammen med den fine boston terrier jeg havde i forvejen
 

 

tirsdag den 11. december 2012

Tylskørt

Uha uha bloggen bliver sørme noget så forsømt i tiden, men sådan er det altså bare lige lidt. Efter en måned med on off sygdom er jeg nu igang med et ret krævende kursus, og tiden og overskuddet er ikke lige til at være særlig kreativ i tiden, men i weekenden fik Johanna og jeg lavet et tylskørt efter denne DIY så nu kan hun rigtig være yndig når hun skal danse osv.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...