Sider

fredag den 8. februar 2013

Fastelavn

Der var som mange andre steder fastelavn i "vores" børnehave i dag, og selvom halvdelen af bloglands små piger også var afsted som påfugle, så skulle Johanna altså også være påfugl, de går jo trods alt ikke i samme institution;-). Jeg har haft denne DIY liggende siden engang sidste år og glædet mig til at den skulle afprøves i år. Jeg har valgt at lave skørtet hele vejen rundt og ikke kun halvt som i DIY´en, foran er det ikke så langt som bagpå. Tyllet er bestilt hjem fra USA, og hun har helt sikkert drysset hele børnehaven fuld af glimmer for der var masser af bling bling i skørtet.
Masken er lavet i karton med pålimet filt og pynt og gav lige den sidste detalje til kostumet. Både Johanna og moren var vældig glade for resultatet.
3 kommentarer:

  1. Årh hvor er hun skøn. Det er helt sjovt at se de forskellige versioner af påfuglen. Fantastisk stof du der har fundet. Og der er bare et sødt kostume :)

    Kh. Jo

    SvarSlet
  2. Ja, vi er godt nok mange der har sendt påfugle-piger afsted til fastelavn, men jeg syntes også de er skønne hver og en. Jeg har som dig også lavet skørtet hele vejen rundt. Din lille datter ser rigtig fin og stolt ud. Håber hun havde en dejlig dag :-)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...