Sider

tirsdag den 28. maj 2013

Det der arbejde tager altså frygtelig meget af ens fritid....

Jeg har jo holdt en frygtelig lang pause fra bloggen, en af grundene er at jeg har fået arbejde og det har krævet sin del af mit overskud, derudover har jeg faktisk ikke haft lyst til at blogge og tiden er blevet prioriteret anderledes. Men jeg har stadig fået syet lidt i ny og næ og her kommer lige en lille føljeton over den sidste måneds produktion.

Jersey kjole

 Jeg har selv lavet et mønster efter at have sukket over de fine kjoler der er blevet produceret rundt omkring efter mønstre fra japanske sybøger, jeg havde ikke lige tålmodighed til at vente på at der kom en bog til mig fra Japan også og det er faktisk gået ganske glimrende med at lave mønsteret selv.

 Ballon nederdel af resten af stoffet fra ovenstående kjole, med to lag tyl forneden til at give lidt ekstra prinsesse effekt

Kjole syet til min veninde, mønsteret og stoffet er fra Stof og Stil og jeg tænker at sy en til mig selv efter samme mønster for den blev rigtig fin


9 kommentarer:

 1. Ih en masse lækre ting og det mønster du selv har lavet er da SÅ lækkert. Tillykke med jobbet - jeg håber du er glad for det.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 2. Sikke en masse skønne kjoler. Lækre farver :-)

  SvarSlet
 3. Har du så syet om natten???? *ha ha* for hold da op du har været produktiv. Sikke nogen fine fine kjoler!!!

  SvarSlet
 4. Wow hvor har du været produktiv! Det er godt nok lækre sager - især det grønne stof er jeg vild med, men de er alle sammen fantastiske

  SvarSlet
 5. Fine sager...hvor er det sjovt - det grønne stof har jeg også haft fingrene i engang, hvor jeg snuppede det hjemme fra min mors gemmer hvor det har ligget i mange år :) Mit var ikke så stort, så det blev brugt til patchworktæppe :)

  SvarSlet
 6. det er da nogle dejlige ting du har fået lavet dig :) Og dejligt at se du stadig har lyst til at smide et indlæg af her inde.

  Håber du har haft en god start på jobbet.

  SvarSlet
 7. Hold nu op hvor er det bare nogen flotte kjoler, især den gule med flamingoer :)

  SvarSlet
 8. Fine ting! kjolen med flamingoer - det stof er så skønt, hvor er det dog fra?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det fine flamingostof er fra stof og stil ;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...