Sider

mandag den 4. juni 2012

Opbevaring og en ny version af himmelseng

Mit stof lager var ved at tage overhånd i mit krearum, jeg havde ikke opbevaringsplads nok og derfor lå stoffet efterhånden i store bunker, og det er enormt dræbende for min kreativitet og lyst til at sy, når man skal flytte rundt på en masse ting inden jeg kan komme i gang, så opgiver jeg som regel på forhånd.
Men nu har vi hævet vores seng op på 3 Malm kommoder fra Ikea (og samme højde ben i de andre hjørner) så der har manden nu fået plads til alt sit tøj og vores sengetøj. Det frigav hans halvdel af tøjskabet til mit stof og med en ekstra endnu større Malm kommode ved siden af den jeg allerede havde i forvejen er alt stoffet nu kommet på hylder og i skuffer.
Det gav jo så også lejlighed til at få ryddet lidt ud og op og genbrug er blevet et par sække tøj og ting rigere og jeg har fået mere plads og orden så det må da være en "win win situation"
Det kræver dog lige lidt tilvænning (og en skammel) at sove så højt oppe, men det er rart at spildpladsen nu er udnyttet.13 kommentarer:

 1. Hold da op du har også meget stof :)
  Fiks idé må jeg sige...
  Mit problem er bare at der dælme altdi bliver så støvet i soveværelset....(eller er det kun mig der har det problem)???
  kh Libbie

  SvarSlet
  Svar
  1. Tjah der bliver nok støvet ja (ligesom alle andre steder) men det er ikke værre at gøre rent end før, nu kan man jo ligefrem bevæge sig rundt under sengen

   Slet
 2. Det er bare rigtig smart! Er du ikke bange for at falde ned? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. He he næh jeg sover inderst og vi har selv snakket om at det jo egentlig er fjollet at tænke man falder ned bare fordi sengen er kommet højere op, vi er jo aldrig faldet ud før ;-)

   Slet
  2. Haha... Det tænkte jeg slet ikke på. God pointe! :)

   Slet
 3. Rigtig god løsning og hvor har du altså meget lækkert stof.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 4. Det er bare smart. Jeg synes, at det er fedt at udnytte pladsen og man sover faktisk helt godt lidt oppe i højden. Min mand har lavet en smart seng til os i kolonihaver. Eneste minus er, at det er lidt bøvlet at komme ud af sengen, når børnene hyler om natten ...men det kan de også bare lade være med synes jeg :-)
  Kh viola

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det må du se at vænne dem af med;-) eller gøre som jeg.... her er det nemlig manden der tager datteren om natten og også om morgenen for den sags skyld så det er skønt

   Slet
 5. SKIDE god ide. Og hahaha.... jeg tænkte også straks: "shit - hvad hvis man falder ud???" Men du har jo ret - det gør man jo heller ikke, når sengen er lav :o)
  Kh Charlotte.

  SvarSlet
 6. Vi harlavet præcis samme løsning i gæsteværelset. Dog har vi valgt natbordskommoderne, med blo to skuffer i, så jeg kan regne ud, hvor høj jeres må være. Det fungerer skide godt og jeg synes det er vildt hyggeligt at sove der ( når en AFP's er syge, deler vi os gerne op i) :-)

  SvarSlet
 7. Holder det ovenpå kommoder? Hvad har i gjort for at boxmadrassen ikke glider rundt? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de her malm kommoder fra Ikea er meget robuste. Vi havde skridsikkert underlag under så vidt jeg husker og muligvis var den skruet fast i et eller flere hjørner

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...