Sider

søndag den 18. november 2012

Lidt træt...

Weekenden har været travl og har budt på både gode og mindre gode aspekter.
Fredag stod den på julefrokost i hundeklubben. Lørdag kæmpede jeg med at få de sidste ting klar til dagens lokale julemarked. Natten til i dag startede det mindre behagelige så, kl 2 i nat begyndte Johanna at kaste op og det stod på hele natten og også det meste af i dag, så kl 2 sluttede min nattesøvn så også, og den var vel at mærke først startet ved midnat ca. I dag har den så stået på 6 timers julemarked. Det var heldigvis rigtig hyggeligt og ganske velbesøgt og jeg fik da solgt lidt, jeg var stærkt i tvivl om min stil passede ind i lokalsamfundet, og jeg kunne også have solgt meget mere, men skræk scenariet om ikke at sælge en eneste ting gik da heldigvis ikke i opfyldelse. Men nu sidder jeg på sofaen og er ved at være godt træt, og så er det jo godt nok at have en syg datter man kan bruge som undskyldning for at blive siddende og heldigvis virker det til at hendes værste timer er ved at være ovre.
 
Her følger lige lidt billeder fra forberedelserne og resultaterne til i dag, alle de ting der ikke blev solgt på markedet kommer til salg i min Etsy biks eller her på bloggen, men spotter du allerede nu noget i mængden så sig endelig til. Tror ikke lige det bliver i dag jeg får fotograferet tingene enkeltvis og lagt op i shoppen. Men der er veste, nøglesnore, frugtposer, pixi etuier, ophæng i cernit, smykker, sættekassehuse, dukkefrøkener osv.
 


 

11 kommentarer:

 1. Sikke en masse lækre ting du har fået lavet! Jeg er især vild med de fine dukke"puder" og de super fine halskæder med de skønne dukker i! Hvad er de nu de hedder?? De er bare så fine!
  Det lyder til at have været en dejlig weekend :)

  kh mimi

  SvarSlet
  Svar
  1. tak, er det Sonny Angels du tænker på?

   Slet
 2. Åhr, det ser rigtig fint ud- mange gode ting, du har haft med. Knus Heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. ja jeg synes da selv der var et ok udvalg, men jeg ville jo gerne have nået endnu mere, men sådan er det nok altid

   Slet
 3. du har da været helt vild flittig, sikke mange fine ting du har lavet, jeg er dybt imponeret. Jeg er jo også ved at lave ting til et jule marked, så jer er lidt nysgerrig for hvad der solgte. Nogle af de ting jeg har planer om er jule sokker, vintage dukke, og halv sol nederdele måske

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, jeg var jo i tvivl om modtagerne og det kommer jo nok an på hvilket område osv det er du skal til, unge/ældre mennesker osv, smykker, en enkel kjole, nøglesnore og mandler var det der solgte så jeg er da sådan set glad nok for at jeg ikke pressede mig selv yderligere for at få syet meget mere af det jeg havde i hovedet. Men nu kan det jo så komme andre til gode som har samme smag som mig selv i et større geografisk område

   Slet
 4. Hej - jeg vil gerne høre hvad dine Sonny Angels kæder koster? Jeg vil gerne købe dem begge vil jeg tro:-) Lige en julegave til mine 2 piger.
  Hilsen Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan lige sende mig en mail bach.sine@gmail.com så finder vi da lige ud af det

   Slet
 5. Sikke mangle skønne ting :-) Og nogle vildt søde veste der hænger på lampen!
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er rigtig lækre de veste i kogt uld

   Slet
 6. Er vild med dit Pippi Langstrømpe hus.
  Hilsen
  Karen

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...