Sider

tirsdag den 8. november 2011

Så blev tæppet færdigt og gave til mig

Så blev mit baby-lappe-tæppe færdigt og jeg synes selv det er blevet ganske fint, så mangler jeg bare lige en sidste lille ting i gaven og så kan jeg godt drage på barselsbesøg.
Målene på tæppet er 70 x 95 og det kan bruges i barnevognen, som legetæppe, bil-tæppe eller hvad der nu lige skal bruges et dejligt tæppe til. På bagsiden har jeg brugt gammelrosa fleece og der er strøget volumenvlies bagpå forstykket, så det er tykt og varmt.Jeg har også selv fået en dejlig gave i dag. Jeg syede for et stykke tid siden to puder til  min kusine og sendte dem til hende, i dag fik jeg så en gave med posten fra hende. To skønne billeder som jeg er meget glad for, og sjovt nok var der et hul på min billedhylde, hvor de passede helt perfekt ind.


6 kommentarer:

 1. Ej hvor er dit tæppe bare blevet mega sødt! Jeg er sikker på det falder i god jord :-) hvem ville ikke blive lykkelig for sådan et fint et!

  :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare blevet fint...

  Jeg har tildelt dig en Award.. Jeg kan se at du næsten lige har modtaget en, så fuldforståelse herfra, hvis du ikke gør så meget ved den fra mig.. Synes bare jeg ville gi´dig en skulderklap for din fine blog :-))

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare flot. Det bliver hun glad for

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare helt vildt skønt! Hvem ville ikke blive glad for sådan en skøn gave:-)

  SvarSlet
 5. Hvor er det en fin barselsgave,det bringer lykke;)

  SvarSlet
 6. Det er et superfint tæppe! Flot arbejde :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...