Sider

torsdag den 24. november 2011

Så kan Nissen godt komme

Nu har jeg fået syet Johannas julesok som hun skal have små gaver i her i december, så må vi jo håbe at Nissen er gavmild her hos os..... heldigvis har hun jo stadig den alder hvor en pakke rosiner er en lige så god gave som alt muligt andet, så jeg behøver ikke at være kreativ og punge en masse ud hver dag. Det er med at nyde det så længe det varer.
Jeg har syet sokken i ene vintage-stof, en god blnading af Smølfer, Graziela og noget andet retrostof og så har jeg quiltet så den er en dejlig tyk kvalitet.

4 kommentarer:

 1. Hvor er den bare sød.
  En rigtig smølfe julesok.

  Ha´en dejlig aften.

  Knus Susi

  SvarSlet
 2. SUPER fIN - nu er der da i hvert ikke nogen undskyldning for at nissen ikke sku kigge forbi :-)

  SvarSlet
 3. Hej..
  Jeg ville lige sende en hilsen, første gang jeg kigger forbi din blog, men ikke sidste kan jeg garantere. Så noget lidt pudsigt da jeg læste lidt videre på bloggen her, jeg har nemlig også en Cocker spaniel, som må være søster til din Freya, hendes kennel navn er nemlig Magic Mace No Regrets. Lidt pudsigt ikke? :-) Rigtig god weekend til dig.

  SvarSlet
 4. Susi og Helle: tak skal i have

  Fie: Det var da sjovt, hende vil jeg da gerne høre lidt mere om... du kan evt også kigge ind på min hundehjemmeside: www.kennelvanillajoy.dk hvis du vil se mere

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...