Sider

lørdag den 3. marts 2012

Fire i én

Tak for alle de mange fine kommentarer omkring kjolen til mig selv i forrige indlæg, nu må vi se hvornår jeg hopper i den, og om jeg beslutter mig for at i får lov at se....
Men jeg føler mig dog stadig mest hjemme med et lidt mindre stof(mis)brug, så jeg har lige afprøvet et nyt mønster, til en kjole til min datter, som jeg har haft liggende et stykke tid, faktisk er det 4 forskellige kjoler i én, kjolen består af en yderdel og så en vendbar og udskiftelig inderdel. Mønsteret er fra Stof2000's Homemade serie og de kalder den en Thit, og det er egentlig smart, at man kan mikse lidt med sammensætningen efter hvad man har lyst til.
Den yderste del er her syet i limegrøn babyfløjl og har limegrønne kanpper, og så har jeg lavet to forskellige mønstrede vendbare inderdele som jo så giver de 4 forskellige variationer på kjolen5 kommentarer:

 1. Sjov idé - har jeg ikke set før ;-)

  SvarSlet
 2. Arj hvor er det smart og super fine sammensætninger af stof. Thit, ja hvorfor ikke. Sådan en har jeg heller aldrig set før :o) Måske man skulle prøve ??? Har lidt en tendens til at hænge i de samme mønster igen og igen.

  God weekend.
  Kh Anette.

  SvarSlet
 3. Hvor er den fin, super ide. Er virkelig vild med den, hvor er du god :)

  SvarSlet
 4. Ej, hvor er det bare smart!

  SvarSlet
 5. super smart og hvor det de alle flotte :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...