Sider

torsdag den 8. marts 2012

Godt nyt til de retro-hungrende

Så er der atter en god grund til, at lægge vejen forbi Brædstrup.... Sune, der har Retro Garagen i Brædstrup, har netop meddelt at han åbner op for årets sæson på lørdag (og søndag) fra 11-15.
Hvis du ikke ved hvad Retro Garagen er, kan du tage et kig på dette indlæg jeg tidligere har skrevet om stedet


8 kommentarer:

 1. Det ser fantastisk ud!
  Nu har jeg efterhånden læst om stedet mange gange forskellige steder, håber jeg snart får mulighed for at komme forbi og se "what all the fuss is about" :o)
  Rigtig god dag

  SvarSlet
 2. Det må være farligt at bo i nærheden!

  SvarSlet
 3. Sunes garage er bare det bedste!
  Har flittigt besøgt ham indtil min mors bil brændte sammen i sommers. :-/
  Så er der sgu langt til Brædstrup! :-)

  SvarSlet
 4. Jeg MÅ forbi det sted - har allerede planlagt turen til sommer - men ved du evt hvornår han holder sommerferie lukket? Er ny læser (og blogger) og glæder mig til at følge dig :). Rigtig god dag - Kathrine

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det synes jeg da du skal, velkommen til, Han har lukket hele juli måned, du kan se åbningstider og flere billeder i det indlæg jeg linker til i dette

   Slet
  2. Øv øv øv - det er jo netop i juli vi er på ferie i det jyske... Men så må jeg lægge turen forbi en anden gang! Basta!

   Slet
 5. jeg vil vil vil også derhen, MEN hvordan finder jeg en adresse???? ;0) Og er der stadig åbent el er der snart ferielukket ved du det???? Tak ;0)

  SvarSlet
 6. griner nååååe fandt det i dit andet indlæg ;0))) EIIIII havde jeg haft en bil var jeg STRAKS kørt afsted, også selvom han har lukket nu....bare såååån for at være i nærheden af den garage ;0))) Det jo ikke til at holde ud jeg ikke kan tage derhen FLUKS og gå helt rokoko i den fede garage!!!!!!!!!!!!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...