Sider

tirsdag den 20. marts 2012

Forsømt

Ih altså hvor er bloggen bare blevet forsømt på det sidste, jeg har masser af gode (dårlige?) undskyldinger, såsom praktik, fest i weekenden, tømmermænd, syg datter, hundetræning osv men ikke desto mindre er den altså blevet forsømt på det groveste.
I dag er der dog lidt at berette om, dog ikke af specielt kreativ karakter men alligevel.... for ca 4 uger siden var jeg afsted tre gange til Fyn for at få vores ene hun-hund parret med en skøn han, jeg har gået stille med dørene, for de to sidste gange vi har forsøgt at få nogle hvalpe i "kennelen", er det ikke lykkes, men i dag har jeg så været afsted hos dyrlægen med hende, for at få hende scannet og der ligefrem springer indtil flere fostre op på skærmen med det samme, så 3. gang er altså lykkens gang og jeg glæder mig til en forhåbentlig let og fin hvalpefødsel om 5 ugers tid. Jeg er stadig lidt forbeholden med at være alt for ovenud lykkelig, for der er jo stadig risiko for at noget går galt, men en spirende glæde og optimisme er der nu alligevel.
Hvis nogen har lyst til at vide mere kan i smutte ind på vores hunde-hjemmeside og lure, og hvis alt går efter planen dukker der jo nok også nogle hvalpebilleder op i ny og næ her, når de kommer ;-)

Min smukke skønne Freya

Og det fine (kommende-forhåbentlig) forældrepar

4 kommentarer:

  1. Ih, hvor spændende. Jeg ELSKER små hundehvalpe, så håber bestemt din blog bliver fyldt med billder af små nullerbasser:-) Knus

    SvarSlet
  2. Fedt, tillykke med den kommende familieforøgelse (7-9-13), det er nu så hyggelige med hvalpe.

    SvarSlet
  3. Tillykke ihh glæder mig til at se billeder af de små hunde!

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...