Sider

torsdag den 13. oktober 2011

Børnestof

Vil lige vise min foreløbige børnestof samling frem, den består både af nyere og ældre stykker stof, og måske ligger der noget i gemmerne jeg ikke lige har fået med denne gang, men så kommer det nok frem i lyset en anden dag.

Det kunne sagtens være at jeg ville bytte eller sælge lidt af noget af det, hvis der skulle være interesse for det

6 kommentarer:

 1. vil du af med noget af dit mummi stof og snehvide , så vil jeg gerne bytte, du må gerne smutte forbi min blog og se om der er noget der frister..

  jeg får også smølfe stof inden for de næste 2 uger, hvis det var noget...

  SvarSlet
 2. Kan du ikke lige sende en mail til mig, jeg kan ikke finde din mail på dine side.... så kan vi lige finde ud af noget. bach.sine@gmail.com

  SvarSlet
 3. Åh så meget fint baby stof du har, jeg er meget interesseret i at bytte eller købe noget af dit stof med baby disney stof, med baby fedtmule og alle de andre babyer, samt noget af dit mummi stof på nederste billed.

  SvarSlet
 4. Hej Fru Bach
  Er Mummistoffet brugt, eller kan jeg være så heldig også at finde det nyt? vh Trine

  SvarSlet
 5. Ævlebævle: send mig lige en mail, vi kan sagtens finde ud af noget omkring Disney babyerne, men Mummi stoffet har jeg desværre kun lige i den mængde jeg selv skal bruge lige nu, jeg får måske snart noget mere hjem.

  Trine: Det hvide Mummi stof er vintage/brugt, det pink er nyt

  SvarSlet
 6. Åhh hvor dejligt at høre - det lyserøde vil jeg også mægtig gerne have. Vil du afsløre, hvor du har købt det? mvh Trine

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...