Sider

søndag den 23. oktober 2011

Vindere af min Give Away

Så er tiden kommet til at offentliggøre de heldige vindere af min Give Away, der var hele 106 lodder i puljen denne gang, og jeg har igen brugt Random til at trække vinderne.

Vinder af enten Tally eller Trip er Mysticia som har bloggen Den kreative gartner Du må meget gerne lige sende mig en mail med din adresse og hvilken skildpadde du ønsker dig

Vinder af et af de to Pixi bogs etuier er Dorthe som har bloggen Rumpetski Du må ligeledes meget gerne sende mig en mail med adresse, og om du er til det gule eller blå etui.

Stort tillykke til de to vindere og tak til alle jer der gad at lege med!
De to "efterladte" præmier bliver sat til salg, så hold øje med bloggen når de to vindere har valgt, hvis du er interesseret.

3 kommentarer:

 1. Jubihhh, sikke en fantastisk nyhed at stå op til mandag morgen! Er bare så glad for at have vundet det fine etui! Da jeg har Johanne på næsten seks måneder, ønsker jeg mig det gule etui. Jeg sender straks en mail til dig!
  KH Dorthe

  SvarSlet
 2. Jubii!!! De er bare SÅ seje! Trolden og jeg glæder os til Tripp flytter ind!! Hvor er det bare fantastisk at vinde sådan en!! Jeg kan nemli slet ikke sy selv!

  SvarSlet
 3. Mysticia: Husk lige at sende mig en mail med din adresse så jeg kan få Tripp sendt afsted til jer.... ;-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...