Sider

søndag den 1. januar 2012

Godt Nytår

Rigtig godt nytår til jer alle derude!!
Vi tog en hurtig beslutning i går ved 15 tiden og kastede nogle ting i tasker og kørte ud til min mor og holdte Nytår. Planen var egentlig at vi skulle have været herhjemme alene, men da vi nærmede os aftenen synes vi alligevel det blev en tand for kedeligt. Heldigvis blev vi selvfølgelig glædeligt modtaget og Johanna festede hele aftenen og var med til bordbomber, fyrværkeri og hvad der ellers hører sig til. Hun holdt sig vågen helt til 00.30 tiden hvor hun til sidst måtte give op. Det er absolut det længste hun nogensinde har været oppe, og med en normal sengetid der hedder kl 19.30 ca må det siges at være godt klaret.
Håber i alle har haft en god aften og er kommet godt ind i det nye år, på den ene eller anden måde. Jeg håber at 2012 bliver året hvor vi får lidt vind i sejlende igen på de positive fronter, 2011 har ikke været noget at råbe hurra for, der har ikke været noget helt virkeligt tragedie skidt, men året har bare været sådan jævnt til den lidt dårlige side, men så er der jo også plads til forbedring kan man sige.

Inden vi besluttede os for at tage afsted i går brugte jeg lidt tid på at sy et par nederdele mere, jeg blev grebet lidt af det den anden dag og de er lette og hurtige at sy, så der er hurtigt resultat, det er rart ind imellem.Jeg har tænkt lidt på at tilbyde et nederdels-kit hvis nogen har interesse, dvs klippet stof (i stort set frit valg) str 62-92, enten i små baner som dem jeg har syet eller i et helt stykke efter ønske, og rib til taljen. En lille syvejledning vil også medfølge. Du skal så selv sy den og enten sy kantebånd for neden eller lave en søm forneden og pynte med andet bånd eller hvad der ønskes.
I behøver på denne måde ikke selv at købe et mønster og har mulighed for at få noget nyt stof ind uden at skulle købe hele stykker.
Prisen bliver 120 kr inkl porto og dækker altså over klippet stof til 1 nederdel og en rib kant til taljen. Pynt og syning er så op til jer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...