Sider

lørdag den 29. september 2012

Neutrale bukser med sløjfer og to små dukkefrøkener

Vi skranter lidt herhjemme i disse dage, Johanna er forkølet og har vist smittet mig en smule også, så i nat blev det ikke til meget søvn. Faren er på herre-kano-tur hele weekenden så vi to tøser hygger os mest i sofaen med film lånt på biblioteket osv. I morgen skal jeg dog på hundetræner kursus hele dagen og Johanna skal være hos mormor imens. De kan fint hygge sig, også selvom der er en forkølelse der driller, men jeg kunne dog godt tænke mig lidt mere søvn i nat, så jeg får mest muligt ud af dagen i morgen.
 
Nå men jeg har trods alt også fået en smule tid ved symaskinen i dag alligevel, og jeg har syet et par bukser i mælkedrengestrib og grå rib, jeg synes det er rart nogle gange, at have noget neutralt til de spraglede bluser osv, men jeg kunne nu ikke lade være med at putte en lille sløjfe på begge ben, så de blev en smule mere tøsede. Jeg er godt tilfreds med resultatet.

Direkte tyvstjålet og kopieret fra Jeanetts ide er disse to små pigebørn også blevet til, de er fra nyt stof købt i Stof og Stil. Klippet ud og syet rundt med et stykke ensfarvet lærred på bagsiden og så fyldt ud, vupti så har man de fineste små piger som jeg tror Johanna bliver glad for. Der er flere piger på vej fra stoffet, men de her var hvad det blev til i dag
  

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...