Sider

søndag den 30. oktober 2011

De efterladte....og Smølf

De to præmier der blev valgt i min Give Away, er godt på vej til deres nye ejere, men der er jo så en pildskadde og et pixi etui "til overs"
Tally kan blive din for 200 kr + porto (21 eller 25 kr) og Pixibogsetuiet kan blive dit for 100 kr + porto (6 eller 8 kr)



Jeg har også fået noget lækkert nyt på stofhylden her i weekenden


Materialer til skønne smølfepuder, der er rigeligt til både mig selv og andre, så hvis du kunne tænke dig at sy din egen smølfepude af enten Cowgirl Smølfine eller Cowboy Smølf, så kan du erhverve dig en side for 75 kr + porto, du kan vælge at nøjes med smølfemotiv på den ene side, eller købe to sider og have smølf på begge sider af din pude (der er ikke prikker på stoffet, det er min voksdug der skinner igennem)


Retro sengetøj i form af dynebetræk, her er der også rigeligt til mig, så jeg sælger den ene side af dynebetrækket og halvdelen af denne (altså 1/4 dynebetræk) koster 60 kr + porto

3 kommentarer:

  1. Hej.
    Tripp er idag ankommet! Han er bare SÅ sød! Og dobbelt så stor som jeg havde regnet med! Tusind tak! Der kommer indlæg på bloggen en af dagene :o) Jeg er lidt bagud!

    SvarSlet
  2. vil det sige at det 1/2 koster 120?

    SvarSlet
  3. Faktisk har jeg sat det ned til 50 kr for et kvart betræk så det vil jo så sige at et halvt dynebetræk kan erhverves for 100 kr + porto, du kan gå ind og kigge i retro-stof-shoppen øverst, der finder du både dette og andre retro betræk

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...