Sider

onsdag den 31. august 2011

Hundehalsbånd

Ind imellem syer jeg hundehalsbånd til mine egne og andres hunde, det er hårdt arbejde for min discount symaskine, men lidt er det da blevet til alligevel.














Og her sammen med matchende udstillingsdækkener




tirsdag den 30. august 2011

Børnebukser

Her er lige lidt flere af Johannas bukser, disse er ikke lige syet, men de er ikke vist frem før, nu bliver vejret jo nok kolderer og koldere. så jeg skal til at tænke i lidt varmere stoffer eller noget med foer.




søndag den 28. august 2011

Johannas værelse

Slapper lidt af i Blogland efter en hård weekend med to-dages-hundeudstilling som gik ok.
Jeg har fået taget nogle billeder af Johannas værelse, som jeg da godt lige vil dele med jer. Vi lavede det her i starten af året, ved at sætte en væg op i vores ret store soveværelse. Nu har vi så to mindre rum og det fungerer rigtig fint. Johanna er vældig glad for sit lille værelse, og vi er da også ganske godt tilfredse med vores lidt mindre soveværelse, der er jo ikke brug for en masse gulvplads i det rum.








fredag den 26. august 2011

Mit "kontor"

Nu er det godt nok ikke mange papirnusseri-sager der bliver lavet på mit kontor, så krea-station er nok en bedre beskrivelse...









Husk i øvrigt min Give away som kan ses på nogle af billederne, den trækkes den 9/9
I dag står den i øvrigt på klargøring af hunde, pakning af bil osv, jeg skal nemlig på udstilling både lørdag og søndag på Fyn. Det er udendørs udstilling vel at mærke, så jeg er ikke ovenud tilfreds med den vejrudsigt der foreligger lige nu, godt jeg har både regntøj og gummistøvler.
God regnvejrsdag til jer alle!

torsdag den 25. august 2011

Hama ugle ophæng

Inspireret af LaRaLil har jeg kastet mig over Hama perlerne og har lavet ugler, der nu er blevet forvandlet til ophæng. Min mand så en smule overrasket ud da han kom hjem og så, at jeg sad og "legede" med perler, men han havde da heldigvis situationsfornemmelse nok, til ikke at sige noget videre. Johanna var med en lille smule, hun har de store maxi Hama perler, men så trak Sigurds Bjørnetime altså lidt mere, så det blev mest mig alene med perlerne. Jeg synes de er blevet rigtig fine, de kan jo bruges til mange forskellige ting, men lige nu har jeg hængt dem op rundt omkring herhjemme, så kan de hænge og pynte lidt, inden de bliver givet væk, solgt, lavet til uroer, barnevognskæder, smykker eller hvad jeg nu lige finder på.











onsdag den 24. august 2011

Smølfer og Babushka

Nogle af mine egne barndomseffekter er gået i arv til Johanna, og de vækker stadig stor glæde og gode minder for mig



tirsdag den 23. august 2011

Én meter orange babyfløjl....

Er blevet forvandlet til to kjoler og et par busker til prinsesse-pigen...






 Men der er så absolut heller ikke meget tilbage


mandag den 22. august 2011

Mere af det der genbrug

Det varer nok længe inde jeg kommer igennem hele bunken med genbrugsfund, her kommer nogle der er erhvervet for nylig, men ikke er blevet flashet herinde endnu

Hylde med indbygget spejl, med en gang maling og tapet bliver det med garanti rigtig skønt

Amagerhylde som også skal have sig en anden og lidt mere spændende farve

To fine retro skåle i forskellig størrelse

Dug som jeg bruger stykker af i puder osv

Også en dug

Gamle håndarbejder som jeg ikke selv er fingernem nok til at lave, så er det godt de kan findes billigt i genbrug
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...