Sider

tirsdag den 7. august 2012

Plakater

Jeg blev dybt inspireret da jeg så den plakat Æblepigen har på sit fine værelse, så jeg har selv erhvervet mig et par stykker fra samme forhandler.
Den med pigen skal hænge på Johannas værelse, og den gule har jeg egentlig haft i tankerne i rigtig lang tid, den hænger på væggen i regitze's butik i "Skæg med tal" og jeg har tit drømt om at eje den uden at undersøge nærmere hvor den kunne fåes, og så var den lige i samme butik, haps haps8 kommentarer:

 1. Hi ja det var da lidt sjovt det med link :) Ja de er så skønne de plakater og butikken også. Den røde ko har jeg også altid drømt om, tror måske jeg vil bestille en til legehuset, mener den fås i flere størrelser. er også vild med de gamle cirkus plakater og den med københavn og cirkel kaffe og og og...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der er rigtig meget der frister så tak for linket

   Slet
 2. de er bare helt vildt søde.... måtte da bestemt også lige forhøre mig hos Jeanett den gang for at høre hvor den kunne erhverves, har dog ikke fået købt endnu, men det må jeg få gjort... De er virkelig fine.

  Tillykke med dit smukke køb

  SvarSlet
 3. Jeg elsker disse gamle plakater - har selv haft kig på pigen mange gange. Så skønne og enkle plakater med dejlige klare farver! Mums

  Line
  www.linesforunderligeverden.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Er også bare vild med de her gamle genoptryk

   Slet
 4. Hi hi... Jeg skyndte mig også at bestille, da jeg havde set æblepigens værelse :) De er bare så skønne, de plakater!

  SvarSlet
  Svar
  1. Der blev vist sat en hel bevægelse igang, Jeanett burde få procenter ;-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...