fredag den 6. april 2012

Påskekage

I dag har den stået på påskefrokost hos svigerfamilien, og traditionen tro var jeg leverandør af påskekagen

Kagen består af lyse bunde, nøddemarengsbund, jordbærmousse og skildpadde mousse, smurt op med nougatsmørcreme siderne er beklædt med fondant og på toppen er der fyldt med små påskeæg i forskellige varianter.




11 kommentarer:

  1. Hooooold nu op hvor er den flot. Hatten af !. Imponerende :-o

    SvarSlet
  2. Så fin ei kake!!! :) Ha ei fortsatt god påske!

    SvarSlet
  3. Hvor er din påskekage altså flot !!!! Tror ikke jeg ville nænne at skære i den :) Rigtig, rigtig flot !!!!

    SvarSlet
  4. Hej flot kage:-) Hvordan har du lavet konturerne på tønden?

    SvarSlet
    Svar
    1. De er lavet med en træ-mønstret præger jeg har, den kan købes i diverse kageudstyrs butikker

      Slet
  5. Hvornår kan man begynde at lave kagen før den skal bruges... kan man lave kagen fredag, pynte lørdag og spise søndag? Kan den holde???

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja kagen kan godt holde sig i køleskab nogle dage

      Slet
  6. Og er det nødvendigt at bruge smørcreme på siderne? Kan man bruge marcipan og farve som træ i stedet? ( det smager lidt bedre :) )

    SvarSlet
    Svar
    1. Hvis du bruger fondant skal du have smørcreme på siderne for at holde fyld og fondant adskilt, fondant kan smelte i kontakt med frugtsyre og fløde. Du kan også sagtens bruge marcipan og farve det brunt med pastafarve ganske som fondant, jeg har også set noget lignende lavet med Kit kat chokolade barer

      Slet
  7. Så Mette Blomsterberg rulle marcipan ud, og brænde det let med en bunsenbrænder (til madlavning). Det blev rigtig flot, og jeg tænker det også kan bruges her.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...